Sollicitatie

De eerste stap ligt bij jou. Stuur ons via de post of via e-mail (werkenbij@infoprofs.nl) een korte brief met je motivatie om bij Infoprofs te solliciteren en je CV. Daarna gaat de procedure als volgt: 

Eerste selectie

Deze stap heeft vooral tot doel om vast te stellen of we een passende vacature voor je hebben. Binnen 5 werkdagen ontvang je hierover van ons een reactie en eventueel een uitnodiging voor het eerste gesprek. Dat gesprek zal normaal gesproken binnen twee weken plaatsvinden. 

Eerste gesprek

Het eerste gesprek dient als nadere kennismaking. We introduceren Infoprofs, we geven je de gelegenheid om wat meer over jezelf en je ambities te vertellen en we bespreken wat de functie inhoudt. Als de kennismaking achter de rug is stellen we samen vast of er aanleiding is voor het tweede gesprek. 

Tweede gesprek

Dit gesprek proberen we aansluitend op het eerste gesprek te organiseren. Je spreekt dan met een medewerker van Infoprofs met een vergelijkbare functie, die jouw kennis en ervaring kan beoordelen. Uit dit gesprek moet duidelijk worden op welke niveau jouw kennis en ervaring ligt en of je aansluit bij onze bedrijfscultuur. Daarnaast biedt dit gesprek je de mogelijkheid om meer te weten te komen over hoe het is om bij Infoprofs te werken. 

Aanbieding

Aan de hand van de uitkomsten van de gesprekken wordt, uitsluitend na jouw toestemming, contact opgenomen met eventuele referenties. Alle verzamelde informatie is nu voldoende voor een definitieve keuze. Binnen twee weken na het tweede gesprek ontvang je een afwijzing of een aanbieding. In het geval van een afwijzing wordt alle informatie met uitzondering van je persoonsgegevens vernietigd. In het geval van een aanbieding vormen de verslagen van het eerste en tweede gesprek het startpunt voor de ontwikkeling van je employability. 

Intake

Als je op de aanbieding in gaat volgt desgewenst nog een gesprek over de administratieve details van jouw aanstelling. Dat kan eventueel ook op je eerste werkdag worden geregeld.