Flexibiliteit
Kenmerkend voor ons complete pakket van arbeidsvoorwaarden zijn de mogelijkheden om vrijwel iedere voorwaarde precies af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Of het nu gaat over pensioen, een bedrijfsauto, werktijden of verlof.

We vinden het belangrijk dat je plezier in je werk hebt. Alleen dan kun je komen tot de topprestatie die we graag aan onze opdrachtgevers leveren. Het is daarvoor ook belangrijk dat je een goede afstemming kunt houden tussen je privé leven en je werk. 

Werken bij Infoprofs
Een vast dienstverband met Infoprofs past bij het wederzijds commitment voor de vormgeving van en investering in jouw employability.

Samen zorgen we er voor dat jouw talent en passie goed tot hun recht komen bij de verdere ontwikkeling van jouw carrière. Dat bestaat niet alleen uit opleidingen en seminars, maar ook uit het tijdig vinden van de juiste opdrachten om met nieuwe kennis in de praktijk ervaring op te doen. 

Heb je interesse in een carrière bij Infoprofs bekijk dan onze sollicitatiecode.

Werken via Infoprofs
Ben je een als zelfstandige werkende professional, dan kun je gebruik maken van de marktbewerking door Infoprofs door jouw CV en beschikbaarheid te mailen naar match@infoprofs.nl. Je wordt dan automatisch meegenomen bij het matchen. Bij een goede match wordt er altijd contact met je opgenomen.

Met de keuzemogelijkheden voor de contractvorm en de daarbinnen te maken afspraken kan jouw relatie met Infoprofs heel precies worden afgestemd op jouw specifieke voorkeuren en behoeftes.